torsdag 25 februari 2016

Förbereder för en invasion

Det känns som om det kommer bli trångt här på lördag.
Jonny sa att han skulle ha på sig shorts och T-shirt eftersom han vet att det kan bli VARMT i vår lägenhet, men det sa jag stopp till.
Tänker inte fira någon luffare här på lördag, inte.
Däremot har vi lyckats låna ihop 20 st extrastolar och pallar så att man i iallafall har chansen att slå ner rumpan någonstans och slipper stå och äta.
Dessutom hittade vi ett gammalt klaffbord i källaren som kommer väl till pass på lördag. Det kommer att bli gemytligt, tror jag.
Nu är det bara maten kvar.
Den skall inhandlas i dag och lagas i morgon. Tur att min syster kommer ner i kväll så att jag får kvalificerad hjälp med buffén.
I dag skall jag styla om badrummet.
Eftersom den förra ägaren bestämde sig för att ha turkosgröna väggar och gammelrosa golv så är det inte så lätt att göra fint där inne. Nu har jag provat med att ha både svart och vitt i badrummet men inget blev speciellt snyggt.
I går hittade jag badrumsmattor, handdukar och ett duschdraperi som går i både rosa och turkosgrönt.
När Jonny har skurat badrummet ikväll så får vi se om min styling lyckas den här gången, eller om det ser ut som någon har kräkts där inne?
Jag längtar tills vi renoverar badrummet också.
Nu är alla sådana tankar på väntelista eftersom det snackas i föreningen om en stamrenovering och då är det ju dumt att lägga en massa pengar på att renovera först.
Vi får snällt försöka leva med vårt rosa/turkosa badrum. Det är iallafall bättre än de mintgröna åttiotals-badrummen som vi hade i Nybygård.
I bland kan man vara glad åt de små tingen i livet. Färg på badrum är väl ändå ett I-landsproblem som heter duga.
Nu behöver jag mer kaffe och ett avsnitt av Orange is the new black, känner jag.
God Morgon!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar