torsdag 29 januari 2015

Som två ånglok

Vi tuffar på som två ånglok. Inget får stå i vägen. I går upptäckte vi att golvet i köket var fuktigt, men detta kommer någon och kollar på i dag.
Föreningen står för allt underarbete i så fall. Värst är väl om det måste stå en byggfläkt där för att torka golvet i flera veckor. Då har vi ingenstans att bo.
Men nu skall vi inte tänka på det värsta scenariot som kan hända. Golvet såg redan bättre ut bara efter några timmar i går. Vi får se vad gubbarna säger i dag? Håll tummarna att det inte är fukt ibetongen nu!

I dag efter jobbet skall vi åka runt och köpa på oss en massa byggsaker. Spackel, färg, golv, lister, hyra en slipmaskin mm mm. Vi skall åka och slänga det gamla golvet på Spikgatan också innan vi får ta kväll.
Det är tufft att arbeta tvåskift. Man är slut i hela kroppen och i skallen. Jag bara går och visualiserar det färdiga resultatet för mig själv för att orka tuffa vidare.
Vi har renoverat i tre dagar och jag är redan helt slut. Jag förstår inte hur man orkar renovera i flera år, som man ser på tv i bland.
Vårt äktenskap skulle aldrig palla det.
Här hemma är allt slut. Mjölk, toapapper, duschtvål... 
Vi skulle ha handlat för flera dagar sedan men jag glömmer varje gång vi åker från Murargatan sent på kvällen. 
I dag får det bli omelett till frukost. Ägg var det enda jag hittade i kylen.
Redan torsdag då.
Ha en bra dag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar