fredag 16 januari 2015

Smärta och en härlig känsla av frihet.

Kunde inte sova på min vanliga sida i natt eftersom jag drog bort en tand där igår.
Sovit som en kratta med andra ord.
Ont i ryggen och ont i tanden.
Vaknade för en timme sedan och tyckte att jag mådde relativt bra men nu kommer tandvärken smygande igen, eller inte tandvärken eftersom jag inte har någon tand att ha värk i, men det dunkar och far i såret och i käken.
Vilken tur att jag sade till på jobbet att jag skulle vara hemma i dag också. Hade nog inte orkat vara där och vara på topp i dag. Jag kan ju knappt äta heller. Hungrig och ont på jobbet låter inte som en bra pedagog.
I mitt jobb kan man inte gå och känna sig halvrisig en dag, man orkar inte det när man skall jobba med barn. De kräver 100% av dig hela dagen och hela tiden.

I eftermiddag åker vi till Hållen jag och min man. Vi kunde inte hålla oss därifrån så länge. Vi skall åka upp och mysa en sista helg innan renoveringen på Murargatan sätter i gång.
Vi har en hel del saker som skall med upp samt att vi skall hämta våra arbetskläder som hänger där uppe. Att komma till Hållen ger en känsla av lugn och ro. Min plats på jorden.

Jag sitter och kollar in MIO-möblers hemsida. Vi skall köpa ny soffa till vår nya lägenhet. Det är ett kärt besvär att sitta tillsammans och bestämma vad vi vill ha.
Det har aldrig hänt förut att vi bara kan sitta och välja och vraka utan att behöva ta det billigaste billigaste på Blocket.
Vi kan köpa en riktigt fin soffa på MIO och det är en härlig känsla, en känsla av frihet.
God Morgon och en trevlig fredag önskar jag dig.
Puss på rumpan!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar