måndag 3 mars 2014

Sjukskriven

Jaha ja!
Sjukskriven i två veckor. Nu hoppas jag att jag hör något från ortopeden på den tiden. Skulle ha ringt i dag men somnade efter lunch och sov hela eftermiddagen.
Fick höra i dag att en de av artrosens biverkningar är just trötthet. Undrar varför ingen läkare har behagat säga det till mig tidigare då? Då får jag lite mer förståelse för varför jag går runt på jobbet med grusiga ögon och varför jag slocknar kl 21 varje kväll.
Jag fick meducin av den snälla doktorn också. Va?! Fikc inte du Arcoxia av mig när vi träffades sist? var hans första kommentar. Nä, svarade jag lite surt. Mäh, ibland har man inte huvudet på skaft, sa han med ett skratt.
Hade jag fått den medicinen i november så kanske jag inte hade haft så jädrans ont nu och kanske sluppit bli sjukskriven. Det är ju humor! eller??

Men nu skall jag alltså vara hemma i två veckor till.
Det känns som att jag måste skaffa mig en sysselsättning för att inte bli tokig. Jag får åka och köpa mig ett broderi eller en stickning. Jag kanske kan sitta på nätet och göra en sån där fotobok. Det är ju roligt eller så sätter jag fart med min scrapbooking. Om jag hittar laddaren till min kamera så kan jag åka ut och fota. Det älskar jag ju.
I dag har jag varit till doktorn, åkt på jobbet och kollat min mejl, ätit lunch med min man på Tiger Sushi och sedan sovit och kollat på Let´s Dance.
I morgon skall jag äntligen få gå till frissan och klippa mig och framförallt få bort allt mitt gråa hår.

Det är konstigt att vara sjukskriven.
Enligt min läkare så kommer jag att bli helt smärtfri med den här medicinen.
Tror vi på det?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar