onsdag 6 mars 2013

LCLF

Low Carb Low fat tänkte jag köra några veckor bara för att se om det sätter snabbare fart på viktminskningen.
Jag kör lågkalori som nu fast jag minskar även ner kolhydratsintaget.
T ex ägg på mornarna istället för gröt, inga mackor till lunch och mellanmål, mer grönsaker till middagen istället för ris, pasta och potatis.
Jag kör i en vecka så får vi se vad som händer.
Jag står inte stilla nu heller utan går hela tiden ner. I morse hade jag gått ner 0,4 igen :) men jag har ju satt ett ganska tufft mål till sommaren och ju närmare det målet jag kommer desto mer taggad blir jag ju.
Jag tänker att jag skall vara nöjd med det som jag uppnått hittills men mycket vill ha mer heter det ju och det stämmer.
Jag tittade på kort på mig själv från festen i lördags och det enda jag ser är min STORA mage.
Jag är mer nojjig nu när jag gått ner 19 kilo än var jag var innan.
DUMT!
Jag kör i några dagar så får jag utvärdera sedan.
Nu har jag bara 0,4 kilo kvar till mitt nästa delmål. NOLLKOMMAFYRA!
Det kan ju vara gjort från ena dagen till den andra.
Guuud vad jag tjötar om min vikt, jag vet. Men jag är så jävla taggad nu och det är nästan det enda som rör sig i mitt huvud. Era små kommentarer och hejjarop betyder så jäkla mycket för mig. Det kan avgöra om jag kan stå emot en frestelse eller inte under dagen. För frestelser blir jag utsatt för HELA TIDEN! I fredags var det kladdkaka med after eight och grädde på jobbet. I måndags var det någon som hade ställt ut två tårtor i fikarummet. Alla dessa mackor som man skall servera till barnen vid två-tiden varje dag.
Vinet på fredag och lördag som är så jäkla gott. Ludde som goffar i sig ostbågar i tid och otid. Calle och Lina som sitter i köket och gör mackor i mackjärnet på lördagsmorgnarna.
Hela tiden utsätts man för alla dessa frestelser och då behöver jag era hejjarop som ekar i mitt huvud.
Därför skriver jag om min viktnedgång här på bloggen för att det skall bi svårare att misslyckas. Jag vill ju inte skriva att jag gått upp fem kilo igen. Det blir svårare att "ramla dit" om jag har er som mina vittnen.
Nu ska jag steka mig ett par ägg till frukost.
Ha en bra onsdag hörrnni!

Dagens affirmation:

Jag tar med lätthet ansvar för mitt liv!
Vi är alla de som är slutgiltigt ansvariga för våra egna liv, med alla de olika ansvar för personer och situationer som det innebär. Och att ta detta ansvar är både roligt, lätt och något vi vill göra. För när vi accepterar att det är vårt ansvar, kan vi ju också använda det för att göra det vi vill med våra liv! Så ta ansvar, och njut av det - och nå på så sätt Dina högsta mål.




4 kommentarer:

  1. Heja Maggan! Du är såååå duktig, följer dig varje dag här på bloggen. Saknar dig men snart så ska vi bara ses. Puss och Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina Simon. Är du ledig 16-17 mars eller 23-24? Då fiskar Jonny i Norge och jag är gräsänka Båda helgerna.

      Radera
  2. Riktigt bra jobbat Maggan! Du kan du :) Kram

    SvaraRadera