tisdag 25 december 2012

Tacksam

Just nu känner jag en enorm tacksamhet.
Jag är så lycklig över att vi fick en sån fin julafton igår. Vi har så roligt tillsammans. När vi satt där på Odinsborg och skrattade så att vi kiknade. Alla "fina" människor som satt med sin sura min och sin sillsallad. Ingen skrattade som vi. T om personalen kom fram till oss sa att de tyckte det var roligt att vi hade skoj tillsammans.
Vi spelade spel i flera timmar och bara pratade och skrattade. Jag är så tacksam över att vi kan ha så roligt tillsammans. Precis som alla andra familjer så har vi givetvis våra dispyter men det är inget som inte går över och som vi lägger en massa energi på när det är överspelat. Ingen är långsur och det gillar jag.
I dag skall vi ha en till familjemiddag. Kalkonen står i ugnen och till det blir det potatis och päronsås. Lina kommer också hit och äter. Ännu en rolig och trevlig familjemiddag att se fram emot. Killarna skall ut på sitt ikväll. Jag och Jonny har inte bestämt oss om vi skall ta en pubrunda eller om vi bara skall dö i tv-soffan när "ungarna" har dragit.
Jag är så tacksam över att de trivs här hemma, att de faktiskt tycker att det är mysigt här hemma.
Det är inte alla som trivs med sina familjer. Det är ingen regel att man vill umgås bara för att man är en familj. Jag känner en massa människor som hellre är med sina kompisar än med sin familj. Jag känner en enorm tacksamhet över att vi vill vara tillsammans och att alla trivs här hemma hos oss.
Snart har killarna egna familjer och då skall vi "slåss" om dem med de andra familjerna. Jag ser inte fram emot detta. Därför njuter jag nu när vi fortfarande är tillsammans som en familj.
Vem vet hur det ser ut nästa år? Då kanske de vill fira med sina flickvänner och deras familjer?
Men just den här julen är vi tillsammans och det är tacksam över.

Min fina familj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar