måndag 29 oktober 2012

Studiedag

I dag är förskolan stängd för i dag har vi studiedag.
Det är jobbigt att sitta still i åtta timmar men annars brukar det vara bra studiedagar vi har. Intressanta diskussioner och god mat ;)
Nu sitter jag och avnjuter morgonkaffet i min nya mugg, det smakar bra.
Fick lite hicka när jag kom in i köket nyss och trodde jag hade försovit mig men det var bara jag som inte har ställt tillbaks köksklockan en timme.
Vecka 44 har precis tagit sin början och det är höstlov för alla ungdomar som fortfarande går i skolan. Det är skönt att slippa ha dåligt samvete för att man inte har råd att åka till Thailand eller till ett fjällhotell på deras lov och det är skönt att slippa trängas på Fyrishov på lovet. Det är skönt att ha vuxna barn helt enkelt.
Jag har visserligen en unge som fortfarande går i skolan men han är nöjd om han får vara i fred och sova hela lovet. På torsdag åker han upp till moster i Östersund och går på fest med bröder och kusiner. Det blir roligt för honom att komma iväg någonstans på lovet.
Nu måste jag sätta lite fart här. Koka gröt och borsta en tand. Kl 08.30 skall jag vara ute på Victoria. Ute är det minusgrader...Brrrr!

Kolla nagellacket som jag fick av Jonny när han kom från USA sist.
Svart under och glitter över.


1 kommentar: