måndag 21 maj 2012

På´t igen ba

I dag skiner solen från en molnfri himmel och det är redan 14 grader varmt ute.
Hallå värmen, jag har längtat efter dig!
Jag har legat en natt i min säng så nu har jag ont i ryggen igen. Hemma hos Nina fick jag låna Linnéas mjuka säng och den var jättebra för min rygg så nu skall jag ge mig ut på jakt efter en mjukare resårmadrass.
Efter jobbet så skall jag på diplomseminarium och få mitt diplom från PIM-kursen och sedan åker jag och kollar till min sjuka man.
Han skall tydligen röntgas i dag så det blir spännande att höra vad läkaren säger. Jag har svårt att tro att jag får hem honom i morgon. Men man kan ju alltid hålla tummarna.
Jag kom hem i går med dundrande huvudvärk så jag har inte kollat hur läget är heär hemma på  bla matfronten. Jag kanske måste handla också i dag. Tur att affärerna har öppet halva nätterna nu för tiden.
Tågresan hem i går var jättejobbig. Ungar som skrek, människor som inte hade några sittplatser. Min huvudvärk som började redan i Ånge och som inte gick över. Taxiresan hem från stationen var evighetslång med en taxichaufför som stank svett.
Den här veckan blir också bara en transportsträcka till helgen. På fredag har jag semester för då skall jag åka till Stockholm och gå på Ozzy Osbourne med Nina och på lördag skall jag ha min stora schlagerfest. Jag hoppas att Jonny är hemma till dess och att han orkar vara med litegrann i alla fall.
Jag tror jag har ett kvällsmöte den här veckan också. APT på torsdag va?

Här kommer bilder på min brors barnbarn som jag äntligen fick träffa i går.
Nadja och Tuva -Lee
Mamma Frida med lilla söta Tuva

Nadja och mormor Titti

1 kommentar:

  1. Kul att träffas...det blir inte så ofta om man säger!

    SvaraRadera