tisdag 15 maj 2012

God morgon

I dag har jag samtal på morgonen och efter jobbet hoppas jag på att kunna hälsa på en nyopererad gubbe. Får han inte opereras i dag heller så blir jag galen. Hur länge kan en människa ligga operationsklar och fastande då?
Jag borde börja packa men som jag sa i går så blir jag helt handlingsförlamad när det inte är som det ska här hemma.
Jag måste storhandla till min familj också innan jag åker för Jonny får inte bära när han är nyopererad.
Sönerna hjälper ju givetvis till så jag lämnar ju inte honom helt ensam hemma, men lite knasigt känns det ju att åka ifrån en nyopererad gubbe på fredag.
Jag hoppas att han får komma hem i morgon så att han hinner vara hemma ett par dagar innan jag sticker och så att vi får Kristihimmelsfärdsdagen tillsammans i allafall.
Jag vet fortfarande inte vad jag skall ha på mig på fredag men nu har jag åtminstonde lite att välja mellan. Det beror ju lite på hur kallt det är där uppe också. Här skall det bli varmt och skönt i helgen så jag hoppas ju på att det blir det i Östersund också.
Jag undrar var den grå resväskan kan vara då?
Jag skulle ju lägga upp ett par jeans också.........får inte glömma det!
Känner mig lite kringkring just nu.
Jag har liksom inte tid att gå till jobbet. Jag skulle bara vilja sitta på sjukhuset med Jonny.
Jag hoppas att den här dagen går fort.
Ja, visst ja. Jag skulle ju åka på Skopunkten och köpa skor i går, det glömde jag. Det var så mycket annat i mitt huvud. Jag satt som en zombie i soffan efter middagen och jag somnade 21.30 tror jag.
Trött var bara förnamnet.
Herregud vad jag svammlar.
Nu sticker jag.
Bye!

1 kommentar: