torsdag 1 mars 2012

Vem är jag?

Jag hörde på radion och hon fick den frågan.
Vem är du?
Jag började fundera på hur jag skulle beskriva mig själv om jag skulle vara med i radion och en massa lyssnare som inte känner mig skall få en korrekt bild av vem jag är.
Jag kan ju göra en lista som är flera sidor lång med dessa egenskaper stämmer ju in på de flesta så det säger ju inte mycket om VEM JAG ÄR.
Alltså, vem är Maggan Munther?
Undrar om någon egentligen känner mig? Jo, Jonny förståss men jag tror nästan att han är den ende i hela världen som vet precis vem jag är.
De flesta skulle beskriva mig som en glad och rolig skit men det beskriver ju bara det yttersta, det tunnaste skalet av mig.
Men längre in då?
Visar jag någonsin någon vad som finns under detta yttersta och tunnaste skalet?
Nä, jag tror inte det.
Jag visar aldrig att jag är sårbar, att jag blir ledsen, arg eller besviken (förutom Jonny då). Nä, jag visar bara den här glada, tjocka människan som skrattar sig igenom livet.
Undrar vad folk skulle tycka om mig om jag visade vem jag kan vara?
Jonny kanske skulle få det lättare för då slapp han ta hand om hela den där människan som inte alltid är så jävla glad och klämkäck :)
Ja, det var vad jag hade att säga så här på kvällskvisten.

3 kommentarer:

  1. Jag är glad att jag fått lära känna dig på riktigt älskling :) Det är ju en del av våra liv att vi släpper på ventilerna hemma för varandra :) Vill jag inte byta för allt i världen, puss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jonny. Kom hem nu så jag får någon att skälla på :)

      Radera