torsdag 16 februari 2012

Viktväktarna

Jag har suttit och googlat på Viktväktarna nu på morgonen.
Jag är lite i valet och kvalet om hur jag skall göra? Jag har ju varit med några ggr i mitt liv och alltid lyckats gå ner i vilt men jag ha också ALLTID gått upp alla kilon igen plus lite till.
Jag vet inte varför jag skall gå och betala 200 kr per månad för något som jag redan kan men jag fattar heller inte varför jag inte applicerar min kunskap på mig själv. Varför tillåter jag mig själv att gå upp i vikt när jag vet hur jag skall äta för att må bra?
Nä, det här går inte. Jag vet att jag måste ta tag i min vikt....igen :P
Men jag vet bara inte om Viktväktarna är den rätta lösningen?
Det finns något som heter Viktväktarna online och det är kanske det som är den rätta grejen för mig eller så utvecklar jag mitt egna kostprogram och äter utifrån min egna kunskap.
Det är jobbigt att vara en heffaklump!
Bli aldrig fet för det är inte skoj.
Alla tror jämt att jag är vän med min övervikt men det är bara skenet som bedrar. Jag skulle ha blivit skådis på Dramaten jag, istället för barnskötare på en förskola.
Bara för att jag inte gömmer mig och ber om ursäkt för att jag finns så betyder ju inte det att jag trallande tar på mig för små kläder varje dag.
Nä, nu får det bli ändring på det här.........men hur?  Det var ju det som var den stora frågan ja....
God morgon från en Heffaklump!

2 kommentarer:

  1. Jag måste oxå fixa detta med vikten....väljer att röra på mej mera trots att jag har ont både här å där. Det blir en timmas promenad nu på kvällarna + till å från jobbet. Maten blir GI inspirerad med mycket proteiner och bara lite kolhydrater...sen drar jag ner på fettet...använder riktigt fett å grädde mindre av det goda....mycket grönsaker men inget socker.Funderar att börja på gym igen....men vi får se hur det blir med den saken! Lycka till! <3

    SvaraRadera
  2. Min kompis har kört vv online och krymt 16kg sen i höstas. Jag kör slanka och har gått ner 5 kilo på en vecka, är på dag 10 och det går som en dans. Jag behöver en kick och ett snabbt resultat sen blir det låg kolhydrat kost som gäller. Kram

    SvaraRadera