torsdag 9 februari 2012

Tapeter

Nu har vi varit och investerat i nya tapeter i Calles gamla rum.
Ludwig valde och det blev en fondvägg med New York-tema och sedan grå väggar de andra tre.
På Bauhaus hittade han tavlor som matchar så de får inhandlas efter helgen när väggarna är klara(förhoppningsvis).
Vi som inte skulle kosta på det där rummet så himla mycket, men det gick ändå loss på 2000 kr. Tja, det får väl räknas som billigt, det finns ju tapetrullar som kostar det/st. Så 2000 kr för ett helt rum få väl duga då.
Jonny säger att han längtar att få börja renovera och det är väl tur det för själv tycker jag att sån´t är dötråkigt. Ludde skall också vara med och fixa i ordning sitt nya rum och Knut skall hjälpa till och visa hur man sätter upp Non wowen-tapeter för det har Jonny aldrig gjort förr.
Själv tänker jag hålla mig så långt bort ifrån renoveringen som möjligt, jag kan stå för markservicen i helgen. Servera kaffe, god mat och en och annan bira.
Mitt jobb startar när all renovering är klar för då skall jag upp med gardiner, möbler och annat smått och gott. Ludde skall ju få två rum nu när Calle har flyttat, båda rummen på övervåningen. Ett att sova i och ett att umgås i.
Knut får flytta ner i sitt gamla rum och det blir ju bra eftersom det är mycket större än det lilla kyffet som han sover i nu.
Den här tapeten valde Ludde till fondväggen, de andra väggarna blir gråa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar