tisdag 7 februari 2012

Tapeter

Nu när Calle har flyttat så skall vi renovera hans sovrum innan det är dags för någon annan (Ludde) att flytta in. Vi tänker inte kosta på någon dyr tapet utan vi skall försöka hitta någon sjysst tapet som inte kostar skjortan. Det är ju det som är så trist när man hyr, man har ju inte lust att kosta på en massa pengar, för det är ju inget man får tillbaks vid en ev försäljning. Vi vet ju heller inte hur länge vi kommer att bo kvar i den här lägenheten. Det beror på hur länge Knut "måste" bo hemma. Vi tänker inte stanna i den här dyra lägenheten när vi bara bli tre st kvar.
Som sagt i helgen skall vi renovera då, vi får gå på tapetjakt någon eftermiddag.
Undrar hur många rullar som krävs till det där sovrummet då? Det är  bara 10 kvm så det kräver nog inte så många tapetrullar.
Det blir väl en mörk tapet antar jag eftersom det skall bo en grabb där inne, jag tror inte han vill ha rosablommigt inte :)
Det löser sig nog bara vi kommer till affären.  Är det helt ute med fondvägg nu för tiden?

P.S Jag vill säga grattis till min fina kompis Simon som fyller år i dag på andra sidan jordklotet. Hoppas att du får en minnesvärd födelsedag <3
Grattis kompis!

2 kommentarer:

  1. Fondvägg är helt OK....kanske inte ett landskap eller ett vattenfall a la 1971 men det finns många fina. Lars gjorde ju fondvägg på sitt rum....mönster på en vägg och neutral(svart)på restersnde.

    SvaraRadera
  2. Räkna med 3 bårder av 60 cm per rulle. Det bör fungera även om ni väljer stora mönster som ska passas in. Rullar som inte kräver mönsterpassning är enklare och räcker längre...

    Innan ni tapetserar om - kan jag låna rummet en natt denna vecka, onsdag eller torsdag????

    SvaraRadera