måndag 6 februari 2012

Nä men, jo men, ja men...

Den här helgen försvann verkligen i rök och damm. jag som skulle softa, ta vara på mig själv och göra den här helgen lång och mysig. Jag har sprungit runt som en skållad råtta och hjälpt Calle att flytta. Vi trodde nog inte att det skulle ta så lång tid att flytta hans grejer för han hade ju bara ett rum, men det tar tid mycket längre tid än vad man tror. Likaså i går när jag skulle följa honom och Amme på Ikea för att köpa gardinstänger och sedan hänga upp gadiner. Det tog också hela, halva dagen. Kom inte hem förrän kl 16 och då var det dags att åka in till stan och häka och gå på bio. Kom hem kl 21 och då var det sovdags. man blir trött av att flytta.
Nästa helg skall vi renovera Calles gamla rum och sedan skall Ludde flytta upp dit. Han skall få hela övervåningen för sig själv så Knutte flyttar ner igen. Det kommer väl också att ta hela helgen. Shoot me!
Den här veckan vet jag inte riktigt vad som händer för jag har inte kollat i min almanacka, det jag vet är att vi skall lämna in bilen på renovering  efter parkeringsskadorna, i dag och få en hyrbil och på fredag skall jag på After work med jobbet och sedan tjejfest i Årsta. Veckan tror jag blir lugn utan möten...tror jag. Det känns skönt eftersom jag är så himla snuvig. Jag t om snarkade i natt så Jonny fick putta på mig.
Ha en bra måndag!

1 kommentar:

  1. Vi har hållit på att renovera Lars sovrum i 6 månader snart...är inte klart ännu och så vill jag fixa till gästrummet men men....den som lever får se!

    SvaraRadera