söndag 19 februari 2012

Fortfarande arg


Ja men hur kan ett jävla musikprogram krypa så under mitt skinn att jag vaknar nästa morgon och fortfarande är arg?
Jag är förbannad över att en jävla skitlåt kan gå vidare och en jättebra låt åker ut.
Jag hoppas att Mattias låt blir en sommarplåga och att han får en revanch utan dess like.
Jag har suttit och läst kommentarerna på Aftonbladets hemsida och där är det flera som har röstat på Ranelid bara för att protestera mot melodifestivalen. Ja men varför tittar man då om man tycker att det är såååå dåligt? Jag sitter väl inte och förstör en fotbollsmatch bara för att jag inte gillar sport. Det är så tråkigt!
Tänk om jag kunde förstöra fotbolls VM genom att ringa och rösta på fel lag. Det skulle bli världskrig. En kille skrev att det var bra att Ranelid gick vidare istället för en idiot från EMD. Hur kan man skriva att en artist är en idiot bara för att man inte gillar hans musik?
Ja, som du förstår så är jag upprörd, hur man nu kan låta sig bli det bara för ett musikprogram som spelar musik som jag egentligen inte gillar. Konstigt är det! Men jag tror att jag blir arg för att människor förstör för andra bara för att de kan och det är faktiskt inte sjysst. Så skulle aldrig jag göra.
Jag gillade Mattias och Molly bäst. Tur att i alla fall Molly gick vidare då och Mattias låt kommer jag att lyssna på ändå.
Dumma "mellon" :(

5 kommentarer:

  1. Håller med dig fullständigt Maggiz...vilket spektakel, bara för att riksbögen vill göra Melodifestivalen så folklig som möjligt så sitter där åxå "folket" och jävlas med oss som en gång i tiden uppskattade Melodifestivalen! Nej jag saknar Carola och den gamla goda tiden.....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag fattar bara inte varför jag blir så förbannad. Egentligen så bryr jag mig ju inte nämnvärt :)

      Radera
  2. Jag håller med - Mattias var bäst! Vad gäller Herr R så blev det "skämskudde"...så pinsamt..:/

    SvaraRadera
  3. Nina oxå arg!19 feb. 2012 18:27:00

    Det är väl klart att du blir förbannad när det är månniskor som är både idioter och elaka och röstar på Ranelid bara för att vara dum och förstöra. Sen kan jag tycka att Ranelid och den låten är helt under MSF värdighet. Pinsam skit! han skulle inte ha kommit med. Dessutom så var han ju orange..vad är det?

    SvaraRadera
  4. Varför kom detta bidrag med RANELID med över huvud....om vi inte ska vara seriösa i detta med melo. så kan vi ju lägg ner. Varför ska alla få vara med å rösta...få rätt att sabba...låt folk av olika slag...ålder...utbildning...härkomst..- låt dessa få bilda olika lag i olika delar av Sverige...och låt dessa få rösta!!

    SvaraRadera